Om oss

Om oss – MARIOBEKY.COM

Om oss, MARIOBEKY.COM

MARIOBEKY.COM är uppdelat i grenar som levererar produkter och tjänster för människor som vill uppnå bättre resultat inom idrotten, i skolan och i livet.

I. Top Sport Performance – Toppsportprestanda

Originalböcker, sportpsykologiakademi, onlinekurser, kläder och accessoarer för Mental game Academy. I Mental game Academy hjälper vi aktiva människor inom sport – amatörer och professionella spelare. Vi visar dem hur man känner igen och stärker sina mentala förmågor. På så sätt kan de förbättra sina resultat inom amatör- och professionell sport.

Facebook – Top Sport Psychology

Instagram – Top Sport Psychology

YouTube – Top Sport Psychology

II. Educatia – Framgångsrik inlärning

Educatia – Framgångsrik inlärning är ett globalt projekt för skolor och läroanstalter. Vi visar hur man lär sig och hur man lär sig snabbt med långvarig effekt. Skolor eller individer använder våra prestationsinlärningsverktyg för att uppnå en mer effektiv inlärningsprocess.

Facebook – Educatia official

Instagram – Educatia official

YouTube – Educatia official

Historien

Mario Beky
Mario Beky

Mario Beky – är professionell prestationspsykolog som arbetar med resultatinriktade aktiva människor. Studiet av klienter med bristande känslomässig kontroll gjorde det möjligt för honom att utveckla en anpassningsbar självträning för personer som är aktiva inom sport. Detta system hjälper nu idrottare runt om i världen att uppnå sin bästa mentala potential på mycket kort tid bara genom att använda en enkel 3-stegs formel.

Vid den tiden upptäckte fler och fler människor runt om i världen Marios teknik för enkel psykologi för vardagen. Detta är hur hans team utvecklas när hans kunder blir hans vänner och några av dem till och med en del av teamet på MARIOBEKY.COM. Tillsammans skapar och förbättrar nya linjer av produkter som Learn The Easy Way pocketguide, Tennis pocket psychology pocket guide eller träningsverktyg för golf.

Framtiden

När rätt personer samlas kring en bra idé är allt klart för en ny kurs. Vi skapar sätt hur människor även i vardagen kan använda enkla tips för att få bättre resultat. Vi utvecklar stolt produkter som anpassar sig till dig och som ger resultat snabbt.

Kontakten

Klicka här för att komma i kontakt med oss.